Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/3-kubik.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
Hopper - Totalleverandør af hele procesanlæg - 3-KUBIK ApS

3-KUBIK ApS

Siloanlæg, pulvertransport og meget mere

HOPPER

Afvejning af pulver og granulat som f.eks. kridt og melamin kan foretages i 3-Kubiks Hopper. Hopperen er en modtagestation, hvori de produkter der kommer fra silo eller Big-Bag bliver vejet af.

Hopper kan fremstilles til både vakuum og tryksystemet, hvor produkterne transporteres ind til hopper med luft. Der arbejdes som regel med kapaciteter fra 10 til 100 kg pr. min. Hopper kan leveres den overgang til næste led i produktionen, som passer bedst til kundens behov. Det kan være overgang til blandekar, snegl eller lignende. Beholderen kan også leveres med støvlåg eller svingtud.

Hopper fremstilles i rustfri stål eller lakeret stål med filterenheder, der sørger for at adskille produkt og transportluft. Hopper styres elektronisk, hvor 3-Kubik tilbyder både enkle løsninger til en lav pris og mere funktionelle touch screen baserede løsninger, der bidrager til en effektiv produktion og arbejdsgang. Afvejning af produkterne er er opbygget med vejeceller og åbner mulighed for en mere varieret styring, lige fra den enkle ”bestilling” af en fastsat mængde til de mest avancerede receptstyringer via PLC og PC.

GALLERI

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT:

3-Kubik ApS
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR: 41903953

kubik@3-kubik.dk

Tlf: (+45) 20 23 02 67

 

HER FINDER DU OS!

sdfsdfsd