Big-Bag

Big-Bag station

Big-Bag station til råvarer til industrien generelt og til fødevareindustrien. Løsning skræddersyet vores kundes behov.

I industrien kan Big-Bag anvendes til kridt, melamin, zink støv, sand og andre produkter i pulver eller granulat.

I fødevareindustrien kan Big-Bag anvendes til for eksempel mel og sukker. Silo er udført i materialer godkendt til kontakt med fødevarer.

3-Kubik er totalleverandør af komplette anlæg

3-Kubik leverer Big-Bag station komplet med transportanlæg ind til en modtagebeholder i produktionen, hvor der f.eks. kan foretages en afvejning. Anlægget kan leveres komplet med computerstyring, el, blæsere og motorer.

Vi har stor know-how og en fleksibel produktion, og vi er eksperter i at levere den løsning, der passer bedst til vores kundes behov.

Big-Bag station kan leveres med afvejning på vejeceller

3-Kubik er specialister og har den ideelle løsning at tilbyde, når det drejer sig om automatisk afvejning, dosering og transport af alle typer pulver og granulater. En løsning der giver både ensartethed og sikkerhed.

Til styring af anlæg og processer leverer 3-Kubik komplette elektroniske styreenheder, hvor opbygningen af mikroprocessor, PLC og PC programmer er tilpasset kundens behov. Systemerne kan fungere som selvstændige enheder eller indgå i overordnet datakommunikation.

3-Kubik udvikler, producerer og leverer løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.