Silo

Siloanlæg

Silo til råvarer til industrien generelt og til fødevareindustrien. Løsning skræddersyet vores kundes behov.

I industrien kan silo anvendes til kridt, melamin, zink støv, sand og andre produkter i pulver eller granulat.

I fødevareindustrien kan silo anvendes til for eksempel mel og sukker. Silo er udført i materialer godkendt til kontakt med fødevarer.

3-Kubik er totalleverandør af komplette anlæg

3-Kubik leverer silo komplet med transportanlæg ind til en modtagebeholder i produktionen, hvor der f.eks. kan foretages en afvejning. Anlægget kan leveres komplet med computerstyring, el, blæsere og motorer. Vi har stor know-how og en fleksibel produktion, og vi er eksperter i at levere den løsning, der passer bedst til vores kundes behov.

Silo fra 3-Kubik kan produceres til udendørs eller indendørs opstilling

Silo kan produceres i rund eller firkantet model og bliver produceres i søvandsbestandig aluminium, i lakeret stål eller i rustfri stål.

Siloer for pulver og granulat leveres primært med selvtømmende filter udført som enten planfilter, vibrationsfilter eller trykluftsskyllede filter alt afhængig af råvarernes beskaffenhed.

Ved de mest almindelige pulverprodukter som f.eks. mel, kridt og melamin anvendes 3-Kubik’s fluidiseringsbund. En dobbeltbund inddelt i op til 12 felter sørger for en effektiv opluftning under produktet som derved ledes til det centrale udløb. Til mere solide produkter som f.eks. sukker eller sand anvendes en vibrationsbund ophængt i vibrationsdæmpere under kegleovergang fra silo.

Silo kan leveres med afvejning på vejeceller

Ved mange produkttyper vil anlægget være i ATEX zone. 3-Kubik leverer silo med anlægskomponenter, der er ATEX-godkendte.

3-Kubik er specialister og har den ideelle løsning at tilbyde, når det drejer sig om automatisk afvejning, dosering og transport af alle typer pulver og granulater. En løsning der giver både ensartethed og sikkerhed.

Til styring af anlæg og processer leverer 3-Kubik komplette elektroniske styreenheder, hvor opbygningen af mikroprocessor, PLC og PC programmer er tilpasset kundens behov. Systemerne kan fungere som selvstændige enheder eller indgå i overordnet datakommunikation.

Normalt leveres silo som standard med den unikke 3-Kubik Overtrykssikring, som beskytter siloen mod overfyldning og/eller sprængning. 3-Kubik Overtrykssikring lukker for tilførslen, hvis trykket i siloen bliver for stort, og genåbner når trykket er faldet igen. Ved større silo anlæg kan andre beskyttende foranstaltninger være relevant.

Alternativ til en silo kan være en Big-Bag station.

3-Kubik udvikler, producerer og leverer løsninger, der er tilpasset dig og dine behov.

Service

Vi tilbyder serviceaftaler både til nye og eksisterende anlæg. Ønsker du en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for netop dit anlæg? Kontakt os på telefon 20 23 02 67 eller på kubik@3-kubik.dk. Vi står klar til at sikre din silo både nu og i fremtiden.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.