Vejebeholdere

3-Kubiks vejebeholder

Afvejning af pulver og granulat som f.eks. mel kan foretages i 3-Kubiks vejebeholder.

Vejebeholderen er en modtagestation, hvori de produkter der kommer fra silo eller Big-Bag bliver vejet af.

Vejebeholderen kan fremstilles til både vakuum og tryksystemet, hvor produkterne transporteres ind til vejebeholderen med luft. Der arbejdes som regel med kapaciteter fra 10 til 100 kg pr. min.

Vejebeholderen kan leveres med en enkel udløbspose, hvor operatøren åbner et spjæld og lader produktet flyde ud gennem udløbsposen og ned i et kar eller lignende. Beholderen kan også leveres med støvlåg eller svingtud.

Vejebeholderen fremstilles i rustfri stål med indbyggede filterenheder, der sørger for at adskille produkt og transportluft. Vejebeholderen kan monteres i køreskinner for betjening af flere tætliggende forbrugssteder.

Vejebeholder styres elektronisk

3-Kubik tilbyder både enkle løsninger til en lav pris og mere funktionelle touch screen baserede løsninger, der bidrager til en effektiv produktion og arbejdsgang.

Afvejning af produkterne er er opbygget med vejeceller og åbner mulighed for en mere varieret styring, lige fra den enkle ”bestilling” af en fastsat mængde til de mest avancerede receptstyringer via PLC og PC.

Service

Vi tilbyder serviceaftaler både til nye og eksisterende anlæg. Ønsker du en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for netop dit anlæg? Kontakt os på telefon 20 23 02 67 eller på kubik@3-kubik.dk. Vi står klar til at sikre din vejebeholder både nu og i fremtiden.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.