Småkomponent

Småkomponent eller doseringsanlæg

3-Kubik er totalleverandør af komplette anlæg.

Småkomponent eller doseringsanlæg bygges op af et batteri af beholdere, som gør det muligt at styre afvejning, dosering og forbrugskontrol af råvarer.

En effektiv og sikker styring af ”de små komponenter” gør det muligt at finde væsentlige besparelser i ressourceforbruget, når arbejdsgange bortfalder og ressourcerne kan bruges på andet end at slæbe sække. Samtidig højnes slutproduktets ensartethed og kvalitet, når afvejning og dosering bliver mere nøjagtig og ensartet fra gang til gang.

3-Kubik tilbyder løsninger, der er skræddersyet kundens behov og ønsker. For eksempel omkring pladsudnyttelse og renlighed. 3-Kubik kan tilbyde den ideelle løsning, når det drejer sig om automatisk dosering af alle typer pulver og granulat.

Eksempel på et stort anlæg

Dette doseringsanlæg leveres med op til 12 beholdere i rustfri stål, hver med et standard volumen fra 100 – 500 kg. Større siloer eller Big-Bag stationer kan indbygges efter ønske.

Beholderne har alle vibrationsudtømning og doseringen til centralt placeret vejebeholder sker med grov/fin dosering via rustfri snegl. Vejebeholderen er monteret i 3 elektroniske vejeceller og afvejningskapacitet efter ønske.

Under afvejningsbeholder kan indbygges sluse for videretransport af den afvejede mængde.

Eksempel på mindre anlæg

Doseringssystemet leveres med 4, 6 eller 8 beholdere i rustfri stål, hver med et volumen på op til ca. 50 liter.

Doseringssystemet under hver beholder er det specielt udviklede 3-Kubik “disc” system, hvilket giver mulighed for en kapacitet fra 125 gram til 1200 gram pr. minut med en nøjagtighed ned til +/- 2 gram.

Doseringssystem leveret med rustfri vejebeholder i størrelser fra 2 til 8 kg. og monteret i elektronisk vejecelle.

Fra vejebeholderen kan den afvejede blanding enten doseres i en beholder eller transporteres med luft til det næste sted i produktionen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.